Meie peres on laupäeva hommik alati olnud pannkoogihommik. Viimasel ajal olen ära tüdinenud nendest tavalistest nisujahust ja rasvastest pannkookidest. Olen enda jaoks leidnud uue lemmiku - banaanipannkoogid. Nende valmistamine on imelihtne ning kogu minu pere kiidab neid. Banaanipannkoogid koosnevad põhiliselt kolmest komponendist, ülejäänud komponendid on kõigil võimalik ise valida. Banaanipannkookide juures on ka see hea, et ühe banaani kohta käib üks muna, kahe banaani kohta kaks muna jne. Nende pannkookide valmistamisel ei saa millegagi mööda panna. Olen enda jaoks leidnud parima maitsetekoosluse ning soovin seda ka teiega jagada.
Koostisosad
3 küpset banaani
3 muna
3 spl kaerajahu
maitse järgi kaneeli
küpsetamiseks kookosõli
Valmistamine
Vali kolm hästi küpset banaani ning purusta need kahvliga. Lisa banaanide hulka munad ning sega ühtlaseks seguks. Lisa kaerajahu ning kaneel, sega kõik komponendid ühtlaseks massiks. Kui tunned, et pannkoogitainas pole piisavalt magus, võid lisada ka mett, kuid küpsete banaanidega peaks tainas tulema täpselt õige magususega. Küpseta pannkoogid kookosõlis. Lisandiks võid valida, mida hing ihkab. Minule meeldib süüa banaanipannkooke vaarikate, mustikate, banaanide ning meega.