Otse põhisisu juurde

TOP 3 söögikohta

Ma armastan käia erinevates söögikohtades ning maitsta erinevaid sööke. Mul on välja kujunenud 3 lemmikumat söögikohta üle eesti.


3.Sushi Plaza Restoran
Pea iga kord, ku Tallinna külastan, käin ma sushit söömas. Minu lemmikuks on Kana Tempura.

2.Gustav Cafe
Kui ma tahan süüa midagi magusat, siis kindlasti kõige kõige lemmikum koht on Tartus olev Gustav Cafe. Ma soovitan kõigil magusasõpradel seda külastada! Valikut on seal kõigile.
Gustavi koogid on ühed vaieldamatud lemmikud, mida võib leida ka poelettidelt.




1.Ööbikuoru Villa

Ma armastan Rõuget inimeste ning looduse poolest. Minu lemmikuks söögikohaks ongi Rõuges asuv Ööbikuoru Villa restoran. Käisin seal kohvikute nädalal, kus oli eelroog, pearoog ning magustoit kõigest 15 eurot. Väga hubane koht ning toit oli imemaitsev.





Populaarsed postitused sellest blogist

Tervislik kõrvitsapüreesupp

Üks maitsvamaid mooduseid koduste kõrvitsate ärakasutamiseks on isuäratav ja tervislik püreesupp.  Kõrvits on uksumatult rikas meile oluliste antioksüdantide ja vitamiinide poolest, lisaks üks madalama kalorsusega köögivili. See tagasihoidlik koduses majapidamises kasvatav madala kalorsusega köögivili sisaldab A,C,E- vitamiine. Kõrvits on üks võimas looduslik antioksüdant, mida meie keha vajab, et säilitada tervislik nahk ning limaskestad.  Kõrvitsapüreesupi versioone on nii palju erinevaid, kuid mina otsustasin kõige tavalisema retsepti kasuks, mille leidsin Femini.ee kodulehelt. Koostisosad: 1 l vett 1 puljongikuubik 350 g kõrvitsat  79 g porgandit  90 g kartulit  60 g sibulat  Kõrvitsaseemned (vastavalt soovile) Pipar maitse järgi Valmistamine: Haki sibul,  kõrvits, porgand ja kartul peeneks.  Pruunista veidi paksupõhjalises potis sibul ja kõrvits, lisa vesi ning muud koostisained. Keeda õrnal tulel niikaua kuniks kõik pehme. ...

Toorjuustukook Marianne kommidega

Mulle meeldib väga erinevaid kooke valmistada. Varem arvasin alati, et soolased toidud õnnestuvad mul paremini, kuid viimasel ajal olen märganud ennast järjest enam kooke valmistamas. Toorjuustukoogid on minu lemmikud. Neid on nii lihtne valmistada ja nendega pole võimalik alt minna. Leidsin retseptiveebist Toidutare toorjuustukoogi retsepti, mis tundus minu jaoks huvitav. Otsustasin seda koheselt ise järgi proovida. Tegin retseptis paar muudatust. Näiteks soovitan põhja teha kahekordse kogusega. Samuti ei pea ma vajalikuks lisada toorjuustutäidisele suhkrut, sest Milka toorjuust on juba ise piisavalt magus. Põhi 150 g Digestive küpsiseid 50 g võid 30 g tumedat šokolaadi (70%-line) Täidis 525 g ehk 3 karpi Philadelphia Milka toorjuustu 2 dl rõõsk koort 70 g tumedat šokolaadi 70 g Marianne crushi või purustatud Marianne komme 0,5 tl vanillisuhkrut 5 želatiinilehte Kaunistuseks valget šokolaadi ja vaarikaid Valmistamine Purusta küpsised, kasutades g...

Lavaširullid

Populaarne ja lihtne valmistada ning äärmiselt palju erinevaid viise, kuidas teha. Ideaalne suupiste, kui külalised on tulekul. Koostisosad: 2 tortillat või  1 suur õhuke lavašš 100 g murulauguga maitsestatud toorjuustu  rohelist lehtsalatit Singitäidis: 50 g viilustatud sinki (peeneks hakitud) 50 g viilustatud juustu (peeneks hakitud)  1 tükeldatud tomat  2 dl paksemat majoneesi Valmistamine: Tortilla või lavašš laotatakse lauale. Ühele poolele määritakse õhuke kiht toorjuustu ja kaetakse salatilehtedega. Tükeldatud täidiseained segatakse omavahel ja määritakse pool segust salatilehtedele. Lavašš keeratakse hästi tihedalt rulli ja lõigatakse tükkideks. Võib kinnitada suupistetikkudega. Süüakse samal päeval, sest seistes muutub lavašš pehmeks. Hoitakse kuni serveerimiseni külmkapis kaanega karbis. Serveeri külmalt.