Täna õhtul käisime sõbrannaga söömas pubis “Pubi nr 17”.
Tellisin endale Pubi Burgeri. Seda serveeriti koos friikartulitega. Burgeris
oli palju komponente. Selle vahel oli suur pihv ning lisaks ka veel peekon.
Värskust lisas lehtsalat, tomat ning hapukurk. Vahele oli lisatud ka veel
kastet, kuid täpselt ei saanud aru, mis kastmega oli tegemist. Ainuke
negatiivne asi selle söömise juures oli see, et oli päris suur ning seda noa ja
kahvliga sööma hakates lagunes burger taldrikule, kuid burger oli väga
maitsekas ning kõht sai sellest mõnusalt täis.
Üks maitsvamaid mooduseid koduste kõrvitsate ärakasutamiseks on isuäratav ja tervislik püreesupp. Kõrvits on uksumatult rikas meile oluliste antioksüdantide ja vitamiinide poolest, lisaks üks madalama kalorsusega köögivili. See tagasihoidlik koduses majapidamises kasvatav madala kalorsusega köögivili sisaldab A,C,E- vitamiine. Kõrvits on üks võimas looduslik antioksüdant, mida meie keha vajab, et säilitada tervislik nahk ning limaskestad. Kõrvitsapüreesupi versioone on nii palju erinevaid, kuid mina otsustasin kõige tavalisema retsepti kasuks, mille leidsin Femini.ee kodulehelt. Koostisosad: 1 l vett 1 puljongikuubik 350 g kõrvitsat 79 g porgandit 90 g kartulit 60 g sibulat Kõrvitsaseemned (vastavalt soovile) Pipar maitse järgi Valmistamine: Haki sibul, kõrvits, porgand ja kartul peeneks. Pruunista veidi paksupõhjalises potis sibul ja kõrvits, lisa vesi ning muud koostisained. Keeda õrnal tulel niikaua kuniks kõik pehme. ...