Otse põhisisu juurde

Ränduri pubi

Võru kesklinnas asub Ränduri pubi ja külalistemaja, mis pakub nii majutust kui ka erinevaid toiduelamusi. Külastajateks on olnud erinevad tuntud ning kuulsad inimesed, näiteks presidendid Arnold Rüütel ja Toomas Hendrik Ilves. Pubi menüü on mitmekesine ning suvel on pubi terrassil mõnus nautida maitsvat toitu, seltskonda ja väikelinna melu. Pubi pakub erinevaid snäkke, salateid, suppe, praade, magustoite ning erinevaid jooke. Mõnusa ning hubase interjööriga kohas on alati meeldiv aega veeta ning ennast hästi tunda. Ränduri pubi on üks nendest ning seal einestan meelsasti oma lähedastega. Pubis olen tellinud erinevaid roogasid, mis on kõik maitsvad olnud ning pole kunagi pidanud oma valikus pettuma. Menüüs on valikut kõigile ning võib julgelt uusi maiseid proovida ning uusi kogemusi saada. Üks minu lemmikpraadidest on tibutitad, mille üheks komponendiks on krõbekana snäkid. See on lihtsalt jumalik! Ka salatid on seal väga maitsvad ning kerged.
Magustoidu valimisega ei ole mul kunagi probleemi. Kindlaks valikuks osutub alati majakook, mis viib keele alla. Kook annab meeldiva magusalaksu!



Šokolaadi-toorjuustukook on samuti isuäratav ning ka maitseb hästi. Kook sulas suus ning maitsed olid tasakaalus. Kindlasti tuleks seda kooki maitsta ning oma hinnang anda. Soovitan julgelt!









Populaarsed postitused sellest blogist

Tervislik kõrvitsapüreesupp

Üks maitsvamaid mooduseid koduste kõrvitsate ärakasutamiseks on isuäratav ja tervislik püreesupp.  Kõrvits on uksumatult rikas meile oluliste antioksüdantide ja vitamiinide poolest, lisaks üks madalama kalorsusega köögivili. See tagasihoidlik koduses majapidamises kasvatav madala kalorsusega köögivili sisaldab A,C,E- vitamiine. Kõrvits on üks võimas looduslik antioksüdant, mida meie keha vajab, et säilitada tervislik nahk ning limaskestad.  Kõrvitsapüreesupi versioone on nii palju erinevaid, kuid mina otsustasin kõige tavalisema retsepti kasuks, mille leidsin Femini.ee kodulehelt. Koostisosad: 1 l vett 1 puljongikuubik 350 g kõrvitsat  79 g porgandit  90 g kartulit  60 g sibulat  Kõrvitsaseemned (vastavalt soovile) Pipar maitse järgi Valmistamine: Haki sibul,  kõrvits, porgand ja kartul peeneks.  Pruunista veidi paksupõhjalises potis sibul ja kõrvits, lisa vesi ning muud koostisained. Keeda õrnal tulel niikaua kuniks kõik pehme. ...

Toorjuustukook Marianne kommidega

Mulle meeldib väga erinevaid kooke valmistada. Varem arvasin alati, et soolased toidud õnnestuvad mul paremini, kuid viimasel ajal olen märganud ennast järjest enam kooke valmistamas. Toorjuustukoogid on minu lemmikud. Neid on nii lihtne valmistada ja nendega pole võimalik alt minna. Leidsin retseptiveebist Toidutare toorjuustukoogi retsepti, mis tundus minu jaoks huvitav. Otsustasin seda koheselt ise järgi proovida. Tegin retseptis paar muudatust. Näiteks soovitan põhja teha kahekordse kogusega. Samuti ei pea ma vajalikuks lisada toorjuustutäidisele suhkrut, sest Milka toorjuust on juba ise piisavalt magus. Põhi 150 g Digestive küpsiseid 50 g võid 30 g tumedat šokolaadi (70%-line) Täidis 525 g ehk 3 karpi Philadelphia Milka toorjuustu 2 dl rõõsk koort 70 g tumedat šokolaadi 70 g Marianne crushi või purustatud Marianne komme 0,5 tl vanillisuhkrut 5 želatiinilehte Kaunistuseks valget šokolaadi ja vaarikaid Valmistamine Purusta küpsised, kasutades g...

Lavaširullid

Populaarne ja lihtne valmistada ning äärmiselt palju erinevaid viise, kuidas teha. Ideaalne suupiste, kui külalised on tulekul. Koostisosad: 2 tortillat või  1 suur õhuke lavašš 100 g murulauguga maitsestatud toorjuustu  rohelist lehtsalatit Singitäidis: 50 g viilustatud sinki (peeneks hakitud) 50 g viilustatud juustu (peeneks hakitud)  1 tükeldatud tomat  2 dl paksemat majoneesi Valmistamine: Tortilla või lavašš laotatakse lauale. Ühele poolele määritakse õhuke kiht toorjuustu ja kaetakse salatilehtedega. Tükeldatud täidiseained segatakse omavahel ja määritakse pool segust salatilehtedele. Lavašš keeratakse hästi tihedalt rulli ja lõigatakse tükkideks. Võib kinnitada suupistetikkudega. Süüakse samal päeval, sest seistes muutub lavašš pehmeks. Hoitakse kuni serveerimiseni külmkapis kaanega karbis. Serveeri külmalt.