Koostisosad
2 pakki küpsiseid
200 g marmelaadi
200 g rosinaid
3 spl kakaod
150 g võid
250 g kondenspiima
Valmistamine
Pudista küpsised väiksemateks tükkideks. Hea viis on seda teha, kui paned küpsised grip kotti ning rullid küpsiseid taignarulliga. Lõika marmelaad väiksemateks tükkideks. Pane ka rosinad keevasse vette likku - nii lähevad rosinad puhtamaks ja pehmemaks. Pese rosinad veel külma veega üle ning jäta nõrguma. Seejärel lisa küpsisepurule kakao, marmelaad ja rosinad ning sega kõik komponendid kokku. Sulata või ning lisa kondenspiim. Lase segul keema minna. Kalla segu küpsisesegule ning sega ühtlaseks massiks. Mätsi küpsetuspaberi vahel saadud segust kaks pätsikest. Lase pätsikestel külmkapis üleöö seista.
