Käisin taas söömas “Taevas”
Seekord võtsin proovida kanawrapi. See oli imemaitsev, need komponendid
sobisid omavahel väga hästi kokku. Wrapi tegi mahlaseks sinna lisatud piri piri
kaste ning värskust lisas tomat, kurk ning jääkapsas. Olin oma valikuga rahul
ning sööks seda teinekordki. Lisaks meeldib mulle selle söögikoha juures
imeline teenindus. Ollakse väga sõbralikud ning toredad. Mulle meeldib käia
seal aega veetmas ning nautimas head sööki.
Üks maitsvamaid mooduseid koduste kõrvitsate ärakasutamiseks on isuäratav ja tervislik püreesupp. Kõrvits on uksumatult rikas meile oluliste antioksüdantide ja vitamiinide poolest, lisaks üks madalama kalorsusega köögivili. See tagasihoidlik koduses majapidamises kasvatav madala kalorsusega köögivili sisaldab A,C,E- vitamiine. Kõrvits on üks võimas looduslik antioksüdant, mida meie keha vajab, et säilitada tervislik nahk ning limaskestad. Kõrvitsapüreesupi versioone on nii palju erinevaid, kuid mina otsustasin kõige tavalisema retsepti kasuks, mille leidsin Femini.ee kodulehelt. Koostisosad: 1 l vett 1 puljongikuubik 350 g kõrvitsat 79 g porgandit 90 g kartulit 60 g sibulat Kõrvitsaseemned (vastavalt soovile) Pipar maitse järgi Valmistamine: Haki sibul, kõrvits, porgand ja kartul peeneks. Pruunista veidi paksupõhjalises potis sibul ja kõrvits, lisa vesi ning muud koostisained. Keeda õrnal tulel niikaua kuniks kõik pehme. ...