Kuna roheline tee on ääretult kasulik ning joon seda iga päev, otsustasin proovida midagi teistsugust.
Algselt oli tee rikaste inimeste jook, kuid peale Suurbritannia kolonisatsiooni Aasias 18. sajandil lagunes hiinlaste teemonopol ja tee muutus taskukohaseks kõigile. Rohelist teed nimetatakse ka võtmeelemendiks hea tervise saavutamisel ja säilitamisel, sest sellel on lihtsalt nii võrratult palju häid omadusi. Alates vähi ning Alzheimeri tõve vastu kuni kaalu alandava toimeni välja. Niisiis viska suhkrurikkad Nestea ja Liptoni jääteed nurka ning proovi midagi uut.
Koostisosad:
Algselt oli tee rikaste inimeste jook, kuid peale Suurbritannia kolonisatsiooni Aasias 18. sajandil lagunes hiinlaste teemonopol ja tee muutus taskukohaseks kõigile. Rohelist teed nimetatakse ka võtmeelemendiks hea tervise saavutamisel ja säilitamisel, sest sellel on lihtsalt nii võrratult palju häid omadusi. Alates vähi ning Alzheimeri tõve vastu kuni kaalu alandava toimeni välja. Niisiis viska suhkrurikkad Nestea ja Liptoni jääteed nurka ning proovi midagi uut.
Koostisosad:
- 2 teekotikest Tetley rohelist teed
- 1,5l keeduvett
- ½ sidrunit
- ½ laimi
- Piparmündi lehed (maitse järgi)
- maasikad (maitse järgi)
- jääkuubikud
Valmistamine:
Valmista tee eelneval päeval, valades kuuma vee teekotikese peale. Hoia teekotikest sees vaid paar minutit Pigista sisse sidrunimahla ning aseta tass külma. Hommikul serveeri üle jää ning kaunista sidruni- ja laimiviilude, maasikate ning piparmündi lehtedega.