Võrus tegutseb Sushimeister, mis asub Wermo majas. Kui ma esimest korda isetehtud sushit proovisin, siis polnud ma sellest vaimustuses. Mulle ei maitsenud see üldse. Kindlasti sõltub maitse ja kvaliteet tegijast ning valmistusviisist. Kuid täna teist korda sushit süües polnud maitsel väga vigagi. Selle söömist ma küll ei nautinud, kuid sain selle ära proovitud ning see vajab harjumist. Kõikide inimeste maitsed on erinevad ning mina olen see, kes välismaiseid maitseid ei armasta. Kindlasti tahan proovida varsti uuesti, kuid siis juba õiges kohas ning äsja valminud värsket sushit. Mul on sõbrannasid, kes mind kindlasti varsti sushit sööma kutsuvad ning siis tuleb seda ka teha. Olen nüüdseks kuulnud paljudest kohtadest ja tegijatest, mida/keda palju kiidetakse ning ootan kindlasti järgmist korda, mil sushit söön. Samuti on veel palju erinevaid roogasid, mille söömist ma ei naudi, kuid teistsuguste maitseelamuste kogemine on huvitav.
Üks maitsvamaid mooduseid koduste kõrvitsate ärakasutamiseks on isuäratav ja tervislik püreesupp. Kõrvits on uksumatult rikas meile oluliste antioksüdantide ja vitamiinide poolest, lisaks üks madalama kalorsusega köögivili. See tagasihoidlik koduses majapidamises kasvatav madala kalorsusega köögivili sisaldab A,C,E- vitamiine. Kõrvits on üks võimas looduslik antioksüdant, mida meie keha vajab, et säilitada tervislik nahk ning limaskestad. Kõrvitsapüreesupi versioone on nii palju erinevaid, kuid mina otsustasin kõige tavalisema retsepti kasuks, mille leidsin Femini.ee kodulehelt. Koostisosad: 1 l vett 1 puljongikuubik 350 g kõrvitsat 79 g porgandit 90 g kartulit 60 g sibulat Kõrvitsaseemned (vastavalt soovile) Pipar maitse järgi Valmistamine: Haki sibul, kõrvits, porgand ja kartul peeneks. Pruunista veidi paksupõhjalises potis sibul ja kõrvits, lisa vesi ning muud koostisained. Keeda õrnal tulel niikaua kuniks kõik pehme. ...