Huvitav on käia erinevates kohtades söömas ning proovida uusi erinevaid maitseelamusi. Olin paljude valikute küüsis, mida proovida, kuid otsustasin proovida seekord pannkooke singi ja juustuga ning ära proovida ka red velvet nimeline kook. Kuigi salati maitse jäi soovida, olid pannkoogid iseenesest maitsvad. Ka kook oli omapärase maitsega, kuid samas liialt tavaline, et kodus järgi proovida.
Üks maitsvamaid mooduseid koduste kõrvitsate ärakasutamiseks on isuäratav ja tervislik püreesupp. Kõrvits on uksumatult rikas meile oluliste antioksüdantide ja vitamiinide poolest, lisaks üks madalama kalorsusega köögivili. See tagasihoidlik koduses majapidamises kasvatav madala kalorsusega köögivili sisaldab A,C,E- vitamiine. Kõrvits on üks võimas looduslik antioksüdant, mida meie keha vajab, et säilitada tervislik nahk ning limaskestad. Kõrvitsapüreesupi versioone on nii palju erinevaid, kuid mina otsustasin kõige tavalisema retsepti kasuks, mille leidsin Femini.ee kodulehelt. Koostisosad: 1 l vett 1 puljongikuubik 350 g kõrvitsat 79 g porgandit 90 g kartulit 60 g sibulat Kõrvitsaseemned (vastavalt soovile) Pipar maitse järgi Valmistamine: Haki sibul, kõrvits, porgand ja kartul peeneks. Pruunista veidi paksupõhjalises potis sibul ja kõrvits, lisa vesi ning muud koostisained. Keeda õrnal tulel niikaua kuniks kõik pehme. ...