Kuna ma armastan toorjuustukooke ning šokolaadi, on see kook just minu, kui magusasõbra, vaieldamatu lemmik. Tegin selle koogi enda sünnipäevaks, see maitses kõigile. Kook on ise väga magus, kuid kook peabki olema magus!
Ühe ampsuga saad sa mitu maitseelamust.
BROWNIE:
Kuumutage ahju 180 kraadini. Määrige lahtikäiv koogivorm võiga kokku.
Sulatage või ja šokolaad kastrulis, madalal kuumusel, sageli segades.
Lülitage kuumus välja ning laske jahtuda 5-10 minutit.
Segamisnõusse lisage sulatatud šokolaadi segu, piim ja munad, vispeldage kiiresti.
Segage jahu sisse. Valage tainas ettevalmistatud koogivormi ühtlase kihina ning küpsetage 25 minutit.
TOORJUUSTU KIHT:
Vähendage ahju temperatuuri 160 kraadini.
Segage kõik toorjuustukoogi koostisosad kokku miksriga.
Valage toorjuustutainas küpsetatud brownie'i peale ning küpsetage 50minutit.
Eemaldage ahjust ja laske toatemperatuuril jahtuda 30 minutit kuni 1 tunni jooksul.
Asetage pann külmkapis 4 tunniks või üleöö, et see jahtub ja kindlustaks selle hämmastava juustukoogi konsistentsi.
KÜPSISETAINAS:
Segage miksri abil kokku või ja mõlemad suhkrud, kuni on kohev. Segage juurde kondenspiim ning vanillisuhkur, mõne aja pärast segage käsitsi sisse sool ja jahu. Lõpuks lisage sokolaadinööbid.
Kui kook on külmikus olnud paar tundi, asetage küpsisetainas juustukoogi peale.
Ühe ampsuga saad sa mitu maitseelamust.
INGREDIENTS
- BROWNIE:
- 115 g võid, ilma soolata
- 130g šokolaadinööpe
- 225g suhkrut
- 2 muna
- 60ml piima
- 120g jahu
- TOORJUUSTU KIHT:
- 540g toorjuustu, toatemperatuuril
- 150g suhkrut
- 3 muna
- 1 spl vanillisuhkrut
- 150g kreeka jogurtit
- COOKIE DOUGH LAYER:
- 115g võid, toatemperatuuril!
- 100g valget suhkrut
- 100g pruuni suhkrut
- 150g kondenspiima
- 1 spl vanillisuhkrut
- 120g jahu
- 1/2 tl soola
- 170g šokolaadinööpe
BROWNIE:
Kuumutage ahju 180 kraadini. Määrige lahtikäiv koogivorm võiga kokku.
Sulatage või ja šokolaad kastrulis, madalal kuumusel, sageli segades.
Lülitage kuumus välja ning laske jahtuda 5-10 minutit.
Segamisnõusse lisage sulatatud šokolaadi segu, piim ja munad, vispeldage kiiresti.
Segage jahu sisse. Valage tainas ettevalmistatud koogivormi ühtlase kihina ning küpsetage 25 minutit.
TOORJUUSTU KIHT:
Vähendage ahju temperatuuri 160 kraadini.
Segage kõik toorjuustukoogi koostisosad kokku miksriga.
Valage toorjuustutainas küpsetatud brownie'i peale ning küpsetage 50minutit.
Eemaldage ahjust ja laske toatemperatuuril jahtuda 30 minutit kuni 1 tunni jooksul.
Asetage pann külmkapis 4 tunniks või üleöö, et see jahtub ja kindlustaks selle hämmastava juustukoogi konsistentsi.
KÜPSISETAINAS:
Segage miksri abil kokku või ja mõlemad suhkrud, kuni on kohev. Segage juurde kondenspiim ning vanillisuhkur, mõne aja pärast segage käsitsi sisse sool ja jahu. Lõpuks lisage sokolaadinööbid.
Kui kook on külmikus olnud paar tundi, asetage küpsisetainas juustukoogi peale.