Need snäkid on mul tehtud Eesti Vabariigi 99 aasta sünnipäevaks. Snäkke on lihtne teha, ning on sobilikud igale peolauale.
1. Kartulisalat lehttaigna korvikestes
Lehttaigna korvikesed on müügil kõigis hästi varustataud kauplustes.
Kartulisalat:
10 kooritud kartulit
2 keedetud muna
1-2 värsket kurki
1 marineeritud kurk
400-500 g laste- või muud head keeduvorsti
Paned ühe supilusika täie kartulisalatit korvikestesse, lisad peale herneid ja pruunistatuid musta leiva kuubikuid.
Lehttaigna korvikesed on müügil kõigis hästi varustataud kauplustes.
Kartulisalat:
10 kooritud kartulit
2 keedetud muna
1-2 värsket kurki
1 marineeritud kurk
400-500 g laste- või muud head keeduvorsti
Paned ühe supilusika täie kartulisalatit korvikestesse, lisad peale herneid ja pruunistatuid musta leiva kuubikuid.
2. Täistera sepik kurgi ja pasteedi-toorjuustu kreemiga
Täidis:
200g delikatess maksapasteeti
150 g toorjuustu
1 kurk
1 Õnne sepik
Täidis:
200g delikatess maksapasteeti
150 g toorjuustu
1 kurk
1 Õnne sepik
Alustuseks lisad kaussi pasteedi ja toorjuustu, ning mikserdad kreemiks. Lased seista. Ümmarguse vormiga (piparkoogi vorm, pits vms) teed sepikust ringid. Lõikad kurgi sektoriteks. Kreemi lisad tordipritsiga kurgi peale.
3. Juurviljad dipikastmega
Porgandeid, kurke ja lillkapsast vabalt valitud kogustes.
Alma dipikastet
Lõikad juurviljad viiludeks ning lisad dipikastme sisse.
Lihtne ja mugav viis söömiseks.
Alma dipikastet
Lõikad juurviljad viiludeks ning lisad dipikastme sisse.
Lihtne ja mugav viis söömiseks.